WEBSITE

Goed om te weten dat je op zoek bent naar meer informatie over wat wij voor jouw website kunnen betekenen! Zoals je weet moet een website direct representatief zijn voor jouw bedrijf. In één oogopslag moeten potentiële klanten het juiste gevoel krijgen en enthousiast worden van jouw bedrijf. 

Op deze pagina lees je in het kort wat wij kunnen en hoe wij te werk gaan. Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat alles omtrent websites voor je kan doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van hosting tot het ontwerpen van jouw website en van het bouwen van een webshop tot aan het maken van een mobiele versie: wij regelen het voor jou!

ONS WERK

Enthousiast geworden en benieuwd naar wat wij voor anderen hebben gemaakt? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio!

TOP 3 VRAGEN​

Bij Yeda streven wij ernaar om projecten zo snel mogelijk uit te voeren, want ook jouw tijd is kostbaar! Helaas is het erg lastig om antwoord te geven op deze vraag, want hoe snel een website online kan zijn is afhankelijk van meerdere factoren. 

De belangrijkste factor is natuurlijk welke wensen jij als klant hebt. Wil je graag een beter antwoord hebben op deze vraag? Neem dan gewoon contact met ons op en leg jouw wensen voor, zodat wij een goede inschatting kunnen maken die speciaal op jouw wensen is afgestemd!

De kosten van de website zijn volledig afhankelijk van de wensen van jou als klant. Hoe meer je wil, hoe hoger de prijs uit zal komen uiteraard. Wij kunnen werken op basis van een vooraf bepaalde projectprijs óf op basis van uren. 

Voordat je kiest voor een projectprijs of verrekening op basis van uren, starten we altijd met een oriëntatiegesprek waarin jij jouw wensen zo duidelijk mogelijk maakt. Vervolgens zullen wij met een voorstel komen dat volgens ons volledig aansluit bij jouw wensen. 

Bij beide opties is het proces vervolgens hetzelfde: wij gaan aan het werk en als wij het concept af hebben, zullen we samen het concept doorlopen tijdens de tussentijdse feedbackronde. Vervolgens verwerken wij de feedback en volgt de oplevering. 

Het belangrijkste verschil tussen werk op basis van een projectprijs en verrekening op basis van uren is flexibiliteit. Binnen werken op basis van uren kunnen we makkelijker meerwerk, aanpassingen & extra feedbackrondes doen. Deze uren kunnen namelijk simpel worden toegevoegd aan het urenoverzicht. Als er wordt gekozen voor een projectprijs, dan zullen we vooraf alle werkzaamheden noteren en zul je bij voorbaat al helemaal duidelijk moeten hebben wat je gedaan wil hebben. Mocht het voorkomen dat er toch meerwerk, aanpassingen en/of extra feedbackrondes gedaan moet(en) worden, dan zal dit bij akkoord van beide partijen extra worden verrekend op basis van uurtarief.

Om zo goed mogelijk aan het werk te gaan voor jou, hebben we een aantal dingen nodig. Denk hierbij aan een huisstijl, logo(‘s), teksten, afbeeldingen en overige content. Heb je dit (nog) niet? Geen enkel probleem! Wij helpen je hier graag bij en maken dit graag voor jouw bedrijf!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

‘Super blij met de nieuwe website en marketing producten. Fijne samenwerking en een mooi eindresultaat

Willem – ALCANSIDE

‘Meer dan blij met mijn website! Dave heeft vanuit het niets een complete webshop gemaakt met alles erop en eraan. Alles is nog mooier dan ik het van tevoren in mijn hoofd had. Er werd vanaf het begin al meegedacht bij het maken ervan, dit vond ik erg prettig. Ik als leek had slechts een beeld van hoe ik wilde dat de site eruit zag, maar had geen idee van alle handigheidjes die er nog aan toegevoegd konden worden. Alles werkt al maanden naar behoren, erg blij mee. Een echte aanrader dus!

Sophie – FieLua

‘Prettige samenwerking, komt afspraken na. Kan snel schakelen en verleent daarbij goede service!

 Anne – Mansign