MARKETING

Goed om te weten dat je op zoek bent naar meer informatie over wat wij voor jou op het gebied van marketing kunnen betekenen! (De juiste) mensen moeten weten van jouw bestaan, zowel fysiek als online. Maar hoe kom je onder de aandacht van jouw potentiële klanten? 

Op deze pagina lees je in het kort wat wij kunnen en hoe wij te werk gaan. Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat alles omtrent marketing voor je kan doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van het schrijven van een marketingplan tot het uitvoeren van e-mailcampagnes en van online advertenties tot aan grafisch design: wij regelen het voor jou!

ONS WERK

Enthousiast geworden en benieuwd naar wat wij voor anderen hebben gemaakt? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio!

TOP 3 VRAGEN​

Bij ons gaat marketing niet alleen om wat jij aan jouw klanten wil vertellen, maar vooral om wat jouw potentiële klanten willen horen. Wij spelen in op jouw wensen en behoeften, maar nóg meer proberen wij samen met jou te zoeken naar hoe jouw bedrijf inspeelt op de wensen en behoeften van jouw potentiële klant. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit onder de aandacht komt bij de juiste mensen.

Om de marketing voor jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, is het voor ons eerst belangrijk om kennis te vergaren over onder andere jouw bedrijf, de branche en jouw doelgroep. Ook moeten we inzicht krijgen in de huidige resultaten die worden behaald op het gebied van bijvoorbeeld conversie, sitebezoeken & zichtbaarheid op social media.

Pas als we voldoende kennis hebben en weten wat jouw doelen zijn, kunnen we aan de slag. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, wil je meer conversie hebben met jouw webshop of wil je jouw klantenbestand vergroten? 

Vervolgens zullen we, rekening houdend met het gestelde budget, een plan schetsen en bespreken. Bij een akkoord gaan we direct aan de slag!

Om de marketing voor jouw bedrijf uit te voeren maken wij gebruik van vele tools. Denk hierbij aan Google-gerelateerde tools zoals Optimizer, Webmaster, AdWords, Keyword Planner & Analytics. 

Ook gebruiken we, afhankelijk van de wensen van jou als klant, Adobe Illustrator & Photoshop, social media-gerelateerde tools en nog veel meer.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

‘Super blij met de nieuwe website en marketing producten. Fijne samenwerking en een mooi eindresultaat

Willem – ALCANSIDE

‘Meer dan blij met mijn website! Dave heeft vanuit het niets een complete webshop gemaakt met alles erop en eraan. Alles is nog mooier dan ik het van tevoren in mijn hoofd had. Er werd vanaf het begin al meegedacht bij het maken ervan, dit vond ik erg prettig. Ik als leek had slechts een beeld van hoe ik wilde dat de site eruit zag, maar had geen idee van alle handigheidjes die er nog aan toegevoegd konden worden. Alles werkt al maanden naar behoren, erg blij mee. Een echte aanrader dus!

Sophie – FieLua

‘Prettige samenwerking, komt afspraken na. Kan snel schakelen en verleent daarbij goede service!

 Anne –  Mansign